Nu under corona och allt har det ju inte känts jättebra att ta sig till speedwaybanan. För bara några veckor sen så testade ju Niels-Kristian Iversen positivt för covid-19 - en av Sveriges bästa speedwayförare liksom. Jag har aktivt valt att inte köra så mycket nu, men saknar det verkligen. Det är något speciellt att ge sig ut som inte riktigt går att förklara för den som inte vet. Jag brukar ju, som ni säkert vet, åka till motorsportarenan utanför Linköping lite då och då, men det känns inte helt hundra nu och vår gamla bil har inte riktigt känts särskilt rolig att åka med sen vi gjorde misstaget att "hemestra" med den hela sommaren - UTAN AC!

Vi har köpt en BMW 4-serie Coupé!

Så tidigare i höstas bestämde sig faktiskt min sambo och jag för att vi äntligen skulle köpa en riktigt bra bil som uppfyller alla våra krav och som vi kan växa med. Så vi drog till en bilhandlare som ligger i närheten av oss och provkörde lite olika bilar, främst BMW. Valet föll till slut på en ny … *trumvirvel* … BMW 4-serie Coupé från Bavaria Bil. Jag har länge suktat efter BMW 4-serien och en BMW 4-serie coupé (2020) känns verkligen helt rätt för oss. Den är riktigt sportig och är sjukt elegant med riktigt bra design. Själva mittkonsolen är liksom vinklad på något sätt så det känns som att man sitter mitt i bilen när man kör, det är riktigt najs faktiskt. Det känns verkligen som en bil som vi kommer att kunna ha i många år. Och vilken lyx med AC!

Varför valde vi en BMW 4-serie Coupé?

Bra fråga! Vi velade mellan flera olika märken och modeller, men i slutändan landade vi i att denna modell uppfyllde alla våra krav:

  • Bilen ligger bra på vägen - både på landet och i stadstrafik.
  • Energi alstras i batteriet när man bromsar med hjälp av en ny mildhybridteknik.
  • Minskad bränsleförbrukning och mer kraft vid acceleration.
  • Det finns en lång tillvalslista.
  • Den har BMW:s nyaste operativsystem med trådlös uppdatering.
  • Akustikglas som ger en tystare körupplevelse.
  • Sköna stolar, både för förare och för passagerare.
  • Den är också (väldigt) snygg och sticker ut - det gillar vi!

Hur resonerar ni när ni ska köpa ny bil? Köper ni nytt eller begagnat?

30 nov 2020